Heb ik een plan B nodig of niet?

U heeft zelf wellicht recent ervaren hoe het is om onvoorbereid te zijn als er iets echt mis gaat (Covid-19?). Anders misschien bij een relatie of in uw omgeving? Heeft u op dat moment gedacht: “Hier moeten wij zelf toch ook écht eens aandacht aan gaan besteden”.  

Dit document ondersteunt u bij het verduidelijken van uw vraag of dat voor u nodig is en het maken van de beste keuze van “Hoe dan?”. Wat wilt u bereiken en waarom is dat zo belangrijk? MKB Zekerheid biedt u verschillende opties aan, simpel, voor iedereen uitvoerbaar en met de juiste combinatie van ondersteuning en zelfwerkzaamheid. Het uiteindelijk hebben van een Plan B levert vele voordelen op en creëert zelfs grote kansen. Na het ­beantwoorden van slechts vier vragen kunt u zich een beeld vormen van uw situatie en of een Plan B voor u interessant is of wellicht komt u tot de conclusie dat dit nu toch echt wel snel nodig is.

‘Vul de antwoorden eerlijk in voor het beste resultaat.’ Op die wijze vergroot u de kans dat u een koers in zet die zinnig is voor alle betrokkenen. Dit is een intern ­document voor uw eigen organisatie en hoeft niet gedeeld te worden of ‘ingeleverd’. Niemand anders dan uzelf velt een oordeel over het wel of niet nodig hebben van een Plan B.

Download de zelfbeoordeling van MKB Zekerheid en ontdek gelijk of u een plan B nodig heeft.